Adverteren via Exposurebox?

Standaard vanaf € 7.084,74

Onze vanaf prijs € 6.730,50

Adverteren via Exposurebox

De Exposurebox is een tijdelijke reclame object, dat geplaatst kan worden op specifieke locaties met als doel te communiceren met een bepaalde doelgroep. Deze communicatie gaat via de Brandingbox aan de bovenzijde, waarin mooie verlichte doeken hangen met een duidelijke boodschap. Deze enorme impact volle communicatie lokt de mensen naar de Exposurebox. De glazen box of container van glas, heet de showroombox en heeft als doel een interactie of activatie aan te gaan met de doelgroep. Mensen kunnen naar binnen lopen en kunnen de producten bekijken, ruiken of aanraken.

kosten van adverteren via Exposurebox

Via Exposurebox kun je al adverteren vanaf € 6.730,50 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Dit product is geschikt voor reclamecampagnes, productintroducties, PR evenementen en promo- en samplingacties. Meestal wordt dit product ingezet in de openbare ruimte in de stad- of winkelcentrum, maar het kan ook op beurslocaties zoals de RAI Amsterdam en de jaarbeurs Utrecht of op vliegvelden en bij diverse evenementen in Nederland.

De Exposureboxen zijn er in verschillende maten en modellen.
Exposurebox Type A of B= 15m5
een Dubbele showroom is ook mogelijk!

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers