Adverteren op eyeline-magazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op eyeline-magazine.nl

Eyeline-magazine.nl is een toonaangevend en onafhankelijk vakblad (online) voor opticiens en optometristen. Het doel van de website is het ondersteunen van de opticien tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden en het weergeven van de laatste trends en nieuws in de optiekbranche. Naast eigen content verzamelt eyeline-magazine.nl uit verschillende media de meest relevante nieuwsberichten en artikelen, zodat de opticien slechts naar www.eyeline-magazine.nl hoeft te surfen om volledig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. In combinatie met de gedrukte uitgave is dit een up-to-date uitgave van alle waardevolle informatie in de optiekbranche. Via de website kunt u uw boodschap dagelijks onder de aandacht brengen van ruim 2.000 opticiens. Eyeline-magazine.nl is daarom uitermate geschikt voor het opbouwen van hoge mediadruk in korte tijd (merkintroducties, actiematige campagnes en overige informatievoorziening).

doelgroep van eyeline-magazine.nl

Opticiens en optometristen.

eyeline-magazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg

kosten van adverteren op eyeline-magazine.nl

Op eyeline-magazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die eyeline-magazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers