Adverteren op f1tm.nl

Formule 1 Teammanager is een online game van NDC mediagroep rond de Formule 1. Het spel biedt diverse mogelijkheden voor adverteerders.

doelgroep van f1tm.nl

De F1tm-game wordt vooral gespeeld door mannen (91%) tussen de 20 en 54 jaar (80%).De deelnemers aan het F1tm-spel zijn actieve gebruikers van het spel: 90% surft één tot meerdere keren per week naar F1tm.nl. Gemiddeld heeft maar liefst 66% van de spelers geen abonnement op de dagbladen van NDC mediagroep. Dit betekent dat er sprake is van additioneel bereik.

kosten van adverteren op f1tm.nl

Op f1tm.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die f1tm.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers