Adverteren op F1today.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op F1today.nl

Iedere dag is er bij F1today het laatste nieuws, de mooiste foto’s en video’s en alle achtergronden van het Formule 1 circus te vinden. Maar het gaat niet alleen om de formule 1, f1today doet ook verslag van de volgende grand prixs , F2, F3, GP2, GP3, Le Mans, GT’s, Dakar, WTCC en DTM

Naast het aanzienlijke bereik van deze site, wordt deze gelezen door een grote schare fanatieke fans van deze snelle, moderne actiesport, die zeer frequent terugkomen op de site. Dit zijn meestal mannen in de leeftijdscategorie van 20 tot 49 jaar en behoren tot de welstandsklasse A1, B1, B2 en C. De liefhebbers van Formule 1 zijn trendgevoelig en binden zich graag aan merken die zich met deze sport associëren.

F1today biedt een zeer ruime keuze displayformaten voor adverteerders. Uiteraard hebben de formaten een prominente positie op de site waardoor de advertentie uitingen een hoge attentiewaarde hebben.

kosten van adverteren op F1today.nl

Op F1today.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die F1today.nl te bieden heeft. Wij hebben 32 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers