Adverteren op Faillissementsdossier.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Faillissementsdossier.nl

FaillissementsDossier.nl is een platform in Nederland met informatie en nieuws over faillissementen, surseances en veilingen. De informatie wordt meerdere malen per dag ververst door onder meer koppelingen met De Rechtspraak en andere dataleveranciers. De website bestaat sinds 2009 en is in korte tijd uitgegroeid tot een informatiebron voor zowel particulieren als professionals. De website wordt beheert door Binq Media BV. Naast de Nederlandse site beheert Binq Media ook de Belgische website over faillissementen en opschortingen: www.faillissementsdossier.be. Uitbreiding naar andere Europese landen zal op korte termijn plaatsvinden. Naast uitgebreide, actuele en complete informatie over faillissementen, surseances en veilingen biedt de website de gebruiker ook de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met de curator en om notificaties in te stellen per bedrijf, branche, provincie of andere criteria.

doelgroep van Faillissementsdossier.nl

Bezoekers van FaillissementsDossier.nl zijn zowel particulieren als professionals als instellingen. De particulier bezoeker is veelal een ondernemer of manager. Onder de professionals en instellingen bevinden zich onder meer advocatenkantoren, gerechtsdeurwaarders, accountants en credit managers. Het merendeel van de bezoekers keert diverse malen terug naar de website, waarbij 4 of meer pagina’s worden bezocht.

Faillissementsdossier.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Faillissementsdossier.nl

Op Faillissementsdossier.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Faillissementsdossier.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers