Adverteren op fail.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op fail.nl

Op fail.nl worden de door leden ingebrachte grappige foto’s en video’s beoordeeld, besproken en eventueel getipt op sociale netwerken. Fail is een woord dat de afgelopen jaren steeds vaker gebruikt wordt op het internet wanneer iemand wil benadrukken dat iets verschrikkelijk fout, verkeerd of mislukt is. Vergelijkbare termen zijn OMG (Oh My God) en LOL (Laughing Out Loud). Omdat het zo vaak gebruikt wordt heeft het woord zich ontwikkeld als volwaardige term waarmee een bepaald soort content wordt vertegenwoordigd. Dit is dan ook exact de reden waarom deze site is ontwikkeld voor dit type content; videoplatformen zijn er tenslotte genoeg en daarom richt de redactie van Fail.nl zich liever op een populaire niche.

doelgroep van fail.nl

man, leeftijd 18 - 36 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid

fail.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement

kosten van adverteren op fail.nl

Op fail.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fail.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers