Adverteren op Fantasticmoms.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Fantasticmoms.nl

Fantasticmoms.nl is de place to be voor moeders. Martine en Jessica schrijven over alles wat het leven als moeder 'fantastic' maakt. Martine en Jessica schrijven soms een tikkeltje sarcastisch, maar vaak ook ontroerend. Een dag als moeder is nooit saai. Daarnaast schrijven zij over alles wat hun drukke leven leuker maakt. De twee moeders zijn gek op shoppen, zowel voor hun eigen kleine diva’s als voor zichzelf. Ze houden van lekker eten en een wijntje, met hun mannen of met vriendinnen. De lezeressen zijn veelal werkende moeders. Ze houden van eerlijke verhalen, humoristische opinies en zijn geïnteresseerd in de huidige trends en ontwikkelingen. Kortom, zij willen alles uit het leven halen, zoals het een 'Fantastic Mom' betaamt!

doelgroep van Fantasticmoms.nl

25-45 jaar

kosten van adverteren op Fantasticmoms.nl

Op Fantasticmoms.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Fantasticmoms.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

uniek bereik: 25.000 / page views: 70.000

voorwaarden

Tevens van toepassing op Javascript. Link_1.addEventListener( MouseEvent.MOUSE_UP, function(event: MouseEvent): void { var sURL1: String; if ((sURL1 = root.loaderInfo.parameters.clickTag)) { void ExternalInterface.call('open', sURL1, '_blank'); } } );

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers