Adverteren op Fashiable.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op Fashiable.nl

‘Toe aan inspiratie die betaalbaar is? Dan ben je bij fashiable.nl aan het juiste adres. Eigenaresse Nanne van Hout schrijft hier sinds mei 2009 dagelijks één of twee artikelen over voornamelijk mode, maar ook fotografie, lifestyle, tips & beauty komen bijna wekelijks aanbod. Met Fashiable probeert ze een soort platform te creëren voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie opdoen al snel ver te zoeken is. Je moet een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken en alles zoveel mogelijk low budget te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere onderwerpen die op haar blog te vinden zijn’

doelgroep van Fashiable.nl

Vrouwen

Fashiable.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle, dieren en natuur en nieuws en media

kosten van adverteren op Fashiable.nl

Op Fashiable.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Fashiable.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers