Adverteren op fashionchick.nl (app)

Al je favoriete fashion webshops en merken in één app, Op Fashionchick vind je heel veel modieuze webshops en populaire top merken. Navigeer makkelijk door alle product categorieën zoals : jassen, schoenen, jurkjes , laarzen , bikini's en accessoires.

doelgroep van fashionchick.nl (app)

De Fashionchick-bezoekers zijn moderne vrouwen tussen de 20 en 50 jaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van de primaire doelgroep rond de 30 jaar ligt. Het zijn vrouwen die midden in het leven staan, die een drukke carrière hebben, maar ook veel tijd besteden aan reizen en sociale contacten onderhouden.

fashionchick.nl (app) richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op fashionchick.nl (app)

Op fashionchick.nl (app) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fashionchick.nl (app) te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Voor de Iphone

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers