Adverteren op fashionchick.nl

Elke maand bezoekt een grote groep modebewuste vrouwen de website waar ze naast inspiratie op zoek gaan naar de leukste producten in de Fashion Finder, die ze vervolgens op kunnen slaan in hun virtuele kledingkast. Inmiddels staan er zo'n 120 webshops met hun producten op Fashionchick.nl, waardoor de website het startpunt voor online shoppen is geworden.

doelgroep van fashionchick.nl

Hier bevinden zich potentiële (online) shoppende vrouwen van 20 t/m 50 jaar met een interesse in mode, beauty en lifestyle.

fashionchick.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en loopbaan

kosten van adverteren op fashionchick.nl

Op fashionchick.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fashionchick.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers