Adverteren op fashionisaparty.com?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op fashionisaparty.com

Dagelijks wordt fashionisaparty.com geschreven door Suzanne (onder de lezers bekend als ‘Suz’). Zij schrijft zowel diepgaande als luchtige stukjes, waarbij het motto ‘fashion is a party!’ direct of indirect centraal staat. Haar doelgroep is altijd de jonge vrouw die zich aangetrokken voelt tot mode, maar voor wie mode niet het enige en het meest serieuze is. Hun belevingswereld sluit aan bij wat ze op fashionisaparty.com vinden: niet alleen maar peperdure collecties en hele dunne modellen. In Suz vinden zij een persoon zoals zij zelf: misschien met net dat beetje meer lol en ervaring in mode, maar wel realistisch en identificeerbaar. Met haar eigen stijl wil Suz niet de modewet voorschrijven, maar laten zien hoeveel eigenheid voor haar betekent. Op die manier stimuleert ze de lezer om ook haar eigen stijl te ontwikkelen.

doelgroep van fashionisaparty.com

Vrouw, leeftijd 16 - 25 jaar.

fashionisaparty.com richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op fashionisaparty.com

Op fashionisaparty.com kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fashionisaparty.com te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers