Adverteren op fashionlab.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op fashionlab.nl

Fashionlab is een online fashion community waar de redactie haar ideeën over mode, beauty en lifestyle met de bezoekers deelt. Het platform inspireert en biedt een community waar elke modeliefhebber terecht kan om geïnspireerd te worden. Dagelijks krijgen de bezoekers een mix van artikelen zoals het laatste nieuws uit de modewereld, de huidige trends, nieuwe merken en/of producten en persoonlijke redactie favorieten.

kosten van adverteren op fashionlab.nl

Op fashionlab.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fashionlab.nl te bieden heeft. Wij hebben 21 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers