Adverteren op Fashionmilk.com?

vanaf € 500,00

Adverteren op Fashionmilk.com

Fashionmilk.com is een blog van Bianca Toeps. Op deze blog verschijnen dagelijks fotoshoots, interviews met modellen en niet-modellen, verslagen van mode evenementen zoals; The model convention, beeldmateriaal van Holland's Next Top Model, I Can Make You A Supermodel, photoshop-tutorails en reisverhalen.

doelgroep van Fashionmilk.com

Vrouwen die geïnteresseerd zijn in fotoshoots, interviews en verslagen op het gebied van photoshoppen, modellenwerk en reizen.

Fashionmilk.com richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle, maatschappij, reizen en nieuws en media

kosten van adverteren op Fashionmilk.com

Op Fashionmilk.com kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Fashionmilk.com te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers