Adverteren op Fbg.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Fbg.nl

FBG is een van de grotere bedrijvensites voor ondernemers en professionals en publiceert sinds 1997 adresgegevens van bedrijven binnen het Nederlandse taalgebied, gerubriceerd in 2000 categorieën. Fbg.nl is door de jaren heen zeer populair geworden bij bedrijven en professionals welke op zoek zijn naar een geschikte leverancier, product of handelsnaam. Maandelijks worden we door zo’n 400.000 bezoekers geraadpleegd.

doelgroep van Fbg.nl

Bedrijven, ondernemers en professionals op zoek naar een leverancier. De website wordt met name bezocht door de zelfstandige ondernemer, zzp’ers of secretaresses binnen het MKB -en Grootbedrijf.

kosten van adverteren op Fbg.nl

Op Fbg.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Fbg.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers