Adverteren op FC Twente (Smartphone App)?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op FC Twente (Smartphone App)

Met deze applicatie blijft de fan op de hoogte van zijn of haar Eredivisie Club. De applicatie houdt de gebruiker onder meer op de hoogte van het laatste clubnieuws, de opstellingen, statistieken, de standen en het wedstrijdprogramma. Ook zijn er video’s van bijvoorbeeld interviews of samenvattingen te bekijken. De gebruiker van de applicatie is vaak een hardcore voetbal fan die zijn of haar club vaak bovenaan de prioriteitenlijst heeft staan. Het zijn vaak mannen van alle leeftijden die vaak woonzaam zijn in de buurt van hun favoriete club.

kosten van adverteren op FC Twente (Smartphone App)

Op FC Twente (Smartphone App) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die FC Twente (Smartphone App) te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

Aanleveren in HTML 5.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers