Adverteren op FD.nl Mobiele Site ?

prijs op aanvraag

Adverteren op FD.nl Mobiele Site

De website FD.nl is een multimediale omgeving met doorlopend het laatste nieuws en duiding van FD kwaliteit, beursnieuws van Dow Jones, extra beursanalyses en inzicht met dynamische graphics, slideshows en video’s. FD.nl is een deels betaalde website waarbij bezoekers via verschillende abonnements- vormen toegang hebben tot FD.nl. Op basis van registratie en abonnementen ontwikkelt FD.nl een sterkere relatie met haar gebruikers. De selectiviteit en kwaliteit van het bezoek staat hierdoor op een hoog niveau

doelgroep van FD.nl Mobiele Site

De bezoeker van FD.nl is geïnteresseerd in uitgebreid financieel-economisch nieuws en diepgaande achtergronden. Het zijn ondernemende mensen in de voorhoede van de markt en maatschappij en zij die dit ambiëren. Ze combineren maatschappeijk succes en persoonlijke ontwikkeling met leefplezier.

FD.nl Mobiele Site richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op FD.nl Mobiele Site

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die FD.nl Mobiele Site te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers