Adverteren in FD.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in FD.nl (Nieuwsbrief)

De website FD.nl is een multimediale omgeving met doorlopend het laatste nieuws en duiding van FD kwaliteit, beursnieuws van Dow Jones, extra beursanalyses en inzicht met dynamische graphics, slideshows en video’s. FD.nl is een deels betaalde website waarbij bezoekers via verschillende abonnementsvormen toegang hebben tot FD.nl. Op basis van registratie en abonnementen ontwikkelt FD.nl een sterkere relatie met haar gebruikers. De selectiviteit en kwaliteit van het bezoek staat hierdoor op een hoog niveau.

doelgroep van FD.nl (Nieuwsbrief)

De bezoeker van FD.nl is geïnteresseerd in uitgebreid financieel-economisch nieuws en diepgaande achtergronden. Het zijn ondernemende mensen in de voorhoede van de markt en maatschappij en zij die dit ambiëren. Ze combineren maatschappeijk succes en persoonlijke ontwikkeling met leefplezier.

FD.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren in FD.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die FD.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in financiering te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers