Adverteren op fiets.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op fiets.nl

Met fietsnieuws, wielersportnieuws, vaknieuws, achtergronden, te raadplegen databases, de actuele agenda, filmpjes en opinie is Fiets.nl onmisbaar voor iedereen die regelmatig op de racefiets of mountainbike zit. Het druk bezochte forum, 'mijn fotopagina' en 'myreview' (waarop lezers hun mening kunnen geven over gebruikte producten) zijn veel gebruikte en druk bezochte onderdelen van de site.

doelgroep van fiets.nl

fietsliefhebbers.

fiets.nl richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op fiets.nl

Op fiets.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fiets.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers