Adverteren in Fillboards Tankstation Medium pakket?

prijs op aanvraag

Adverteren in Fillboards Tankstation Medium pakket

Méér dan 1.090 tankstations in België zijn uitgerust met FillBoards. Met een nationale FillBoard campagne bereik je de meerderheid van de automobilisten. Een nationale FillBoard campagne zorgt voor een sterke visibiliteit en een groot bereik. Het nationale FillBoard netwerk genereert meer dan 12,2 miljoen contacten per maand.

Afhankelijk van de doelstellingen kan worden geopteerd voor een Small, Medium of Heavy campagne, waarbij verschillende nationale selecties van stations mogelijk zijn, waarbij de FillBoards op maandbasis worden ingezet.

kosten van adverteren in Fillboards Tankstation Medium pakket

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers