Adverteren op filmladder.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op filmladder.nl

Filmladder is niet alleen een filmsite met een uitgebreide filmagenda, maar biedt de bezoeker ook spetterende acties en uitstekende filminformatie. Met links naar recensies en kleurrijke afbeeldingen van de films is de filminformatie compleet.

Filmladder wordt vooral bezocht door vrouwen (60%) in de leeftijdscategorie 20-49 jaar. De bezoeker van Filmladder heeft een (boven)modaal inkomen en is hoger opgeleid.

doelgroep van filmladder.nl

Filmladder wordt vooral bezocht door vrouwen (60%) in de leeftijdscategorie 20-49 jaar. De bezoeker van Filmladder heeft een (boven)modaal inkomen en is hoger opgeleid.

kosten van adverteren op filmladder.nl

Op filmladder.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die filmladder.nl te bieden heeft. Wij hebben 27 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers