Adverteren op Filmvandaag.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Filmvandaag.nl

De FilmVandaag website bevat het filmoverzicht van vandaag. In dit overzicht staan alle films die vandaag op de Nederlandse televisie te zien zijn. Naast het filmoverzicht van vandaag, zijn de filmoverzichten van de komende dagen te raadplegen.

Frankwatching verzorgt werkelijks webinars en geeft meer dan 100 trainingen per jaar over onderwerpen in deze vakgebieden. Bovendien werven honderden werkgevers jaarlijks via het Frankwatching jobboard collega’s voor marketing-, communicatie- en e-commerce-functies.

Frankwatching richt zich op marketeers, consultants, communicatie professionals, redacties, studenten, journalisten, mediaplanners, ICT professionals en (andere) pro-sumers. De doelgroep bestaat dus vooral uit trendsetters, heavy users en beïnvloeders, is hoogopgeleid en heeft een bovengemiddeld inkomen.

kosten van adverteren op Filmvandaag.nl

Op Filmvandaag.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Filmvandaag.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Minimaal orderbedrag is 5.000,- euro.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers