Adverteren in filosofiemagazine.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in filosofiemagazine.nl (nieuwsbrief)

De website biedt dagelijks informatie over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van filosofie. Het archief biedt toegang tot eerder geplaatste artikelen en dossiers over filosofen. Verder is er veel achtergrondinformatie te vinden en informatie over activiteiten die worden georganiseerd op het gebied van filosofie.

doelgroep van filosofiemagazine.nl (nieuwsbrief)

Filosofie Magazine richt zich op iedereen die bewuster in het leven en in de wereld wil staan, meer doordacht wil handelen en zich een weloverwogen oordeel wil vormen. Lezers van Filosofie Magazine zijn tussen de 30 en 50 jaar en hoogopgeleid. Ze ondernemen graag culturele activiteiten (regelmatig bezoeken ze musea, theatervoorstellingen en concerten). Verder beleggen ze veel en lezen ze opinie- en managementbladen en kranten. Daarnaast kopen ze gemiddeld minimaal tien boeken per jaar. Tot slot zijn ze sportief, houden ze van culturele rondreizen en luisteren ze graag naar klassieke, jazz of blues muziek.

filosofiemagazine.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, reizen en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren in filosofiemagazine.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die filosofiemagazine.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in kunst en amusement, reizen en wetenschap en geschiedenis te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers