Adverteren op filosofiemagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op filosofiemagazine.nl

De website biedt dagelijks informatie over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van filosofie. Het archief biedt toegang tot eerder geplaatste artikelen en dossiers over filosofen. Verder is er veel achtergrondinformatie te vinden en informatie over activiteiten die worden georganiseerd op het gebied van filosofie.

doelgroep van filosofiemagazine.nl

Filosofie Magazine richt zich op iedereen die bewuster in het leven en in de wereld wil staan, meer doordacht wil handelen en zich een weloverwogen oordeel wil vormen. Lezers van Filosofie Magazine zijn tussen de 30 en 50 jaar en hoogopgeleid. Ze ondernemen graag culturele activiteiten (regelmatig bezoeken ze musea, theatervoorstellingen en concerten). Verder beleggen ze veel en lezen ze opinie- en managementbladen en kranten. Daarnaast kopen ze gemiddeld minimaal tien boeken per jaar. Tot slot zijn ze sportief, houden ze van culturele rondreizen en luisteren ze graag naar klassieke, jazz of blues muziek.

filosofiemagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, reizen en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren op filosofiemagazine.nl

Op filosofiemagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die filosofiemagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Promotion/advertorial: op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers