Adverteren op Financieel-management.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Financieel-management.nl

FM.nl is dé website op het gebied van finance met praktijkinformatie, visie en trends. FM.NL volgt ontwikkelingen in de financiële functie op de voet door gesprekken met toonaangevende finance professionals, experts, marktpartijen en via internetplatformen. Aan de hand van checklists, praktijkberichten, onderzoeksresultaten, praktische artikelen, samenvattingen van online en offline vakdiscussies en interviews met experts diept FM.NL de finance praktijk verder uit.

doelgroep van Financieel-management.nl

financieel-managers

Financieel-management.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en financiering

kosten van adverteren op Financieel-management.nl

Op Financieel-management.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Financieel-management.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers