Adverteren op fitgirls.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op fitgirls.nl

Fitgirls is ontstaan vanuit de gedachte om een platform te creëren voor vrouwen die hun weg zijn begonnen naar een fit, gezonde & happy lifestyle! Een community waar we samenkomen om elkaar te inspireren en te motiveren. Het maakt niet uit of je net bent begonnen of dat je al enige tijd actief bent. Wij waren ook altijd, net als jij, opzoek naar motivatie, tips en advies over training, voeding en lekkere gezonde recepten. Mede daarom creëren we nu het gemak van een website waar een Fit Girl alles kan vinden wat ze nodig heeft!

doelgroep van fitgirls.nl

Vrouwen die zich online laten inspireren en op zoek gaan naar de laatste trends op het gebied van eten, recepten, workouts, en gezondheid. Zijn online zeer actief, ook op social media en zijn altijd op zoek naar inspiratie en trends

fitgirls.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, sport en fitness en eten en drinken

kosten van adverteren op fitgirls.nl

Op fitgirls.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fitgirls.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers