Adverteren op fitmagazine.nu?

vanaf € 250,00

Adverteren op fitmagazine.nu

Fit!magazine inspireert en ondersteunt fitnessprofessionals bij het runnen en uitbouwen van hun bedrijf. Het platform bestaat uit een magazine, een website www.fitmagazine.nu, meerdere social media groepen/sites en een digitale nieuwsbrief. Daarnaast organiseert Fit!magazine regelmatig (web)seminars, events en netwerkbijeenkomsten.

doelgroep van fitmagazine.nu

Fit!magazine is naast een vakblad een multimediaal en informatief platform voor de professionele fitnessbranche. Bedoeld voor iedereen die werkzaam is in deze branche en op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen.

fitmagazine.nu richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op fitmagazine.nu

Op fitmagazine.nu kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fitmagazine.nu te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Banners diverse afmetingen en posities mogelijk. Alle gangbare bestandsformaten zijn mogelijk, op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers