Adverteren op flairathome.nl

Flaironline.nl bestaat uit een homepage met een achttal blogs vanuit de redactie en vriendinnenclubs, gemaakt voor en door bezoekers. In deze clubs kunnen vrouwen elkaar leren kennen en persoonlijke onderwerpen bespreken.
De belangrijkste themas op Flaironline.nl zijn: vriendinnen, lijnen, zwangerschap en kinderen, leuke uitjes, knutselinspiratie en Flaironline.nl tipt (webwinkels, uitjes, leuke producten om te kopen). Wekelijks wordt een nieuwsbrief verstuurd, waarin de verschillende items uit de te verschijnen editie van Flair aan bod komt en daarnaast wisselende onderwerpen, zoals winacties en commerciele samenwerkingen.

doelgroep van flairathome.nl

Flaironline.nl richt zich op no-nonsense vrouwen tussen de 25 - 45 jaar. De website bestaat uit een verzameling vriendinnenclubs, gemaakt voor en door bezoekers.

kosten van adverteren op flairathome.nl

Op flairathome.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die flairathome.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers