Adverteren in fleet-mobility.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in fleet-mobility.nl (nieuwsbrief)

Het magazine heeft een scherp oog voor nieuws op het gebied van accountverschuivingen, kostenbeheersing, nieuwe zakelijke auto’s en juridische en fiscale zaken. Maar het biedt ook nice to know-informatie rond de zakelijk gebruikte auto. In de langere verhalen worden spraakmakende wagenparkbeheerders geportretteerd en worden achtergronden en analyses gegeven van alle facetten van wagenparkbeheer – bijvoorbeeld op financieel en operationeel terrein – en van cijfers en statistieken. Ook wordt dieper ingegaan op nieuws uit de wereld van fleetsales & leasing, zoals de positionering van leasemaatschappijen en de diensten die worden geleverd door onder meer auto-importeurs, verhuurders, ROB-aanbieders en schadeherstellers.

doelgroep van fleet-mobility.nl (nieuwsbrief)

Wagenparkbeheerders, importeurs van nieuwe personenauto’s, importeurs van nieuwe lichte bedrijfswagens, leasemaatschappijen. autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, bandenfabrikanten, automatiserings/ ICT-bedrijven, leveranciers incar multimedia, verzekeraars.

fleet-mobility.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren in fleet-mobility.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fleet-mobility.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in auto en vervoer te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers