Adverteren op fleet-mobility.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op fleet-mobility.nl

Het magazine heeft een scherp oog voor nieuws op het gebied van accountverschuivingen, kostenbeheersing, nieuwe zakelijke auto’s en juridische en fiscale zaken. Maar het biedt ook nice to know-informatie rond de zakelijk gebruikte auto. In de langere verhalen worden spraakmakende wagenparkbeheerders geportretteerd en worden achtergronden en analyses gegeven van alle facetten van wagenparkbeheer – bijvoorbeeld op financieel en operationeel terrein – en van cijfers en statistieken. Ook wordt dieper ingegaan op nieuws uit de wereld van fleetsales & leasing, zoals de positionering van leasemaatschappijen en de diensten die worden geleverd door onder meer auto-importeurs, verhuurders, ROB-aanbieders en schadeherstellers.

doelgroep van fleet-mobility.nl

Wagenparkbeheerders, importeurs van nieuwe personenauto’s, importeurs van nieuwe lichte bedrijfswagens, leasemaatschappijen. autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, bandenfabrikanten, automatiserings/ ICT-bedrijven, leveranciers incar multimedia, verzekeraars.

fleet-mobility.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op fleet-mobility.nl

Op fleet-mobility.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fleet-mobility.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers