Adverteren op floraa.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op floraa.nl

Floraa.nl happy healty is een blog van Floor van Boxtel voor informatie en tips over; lekker in je vel zitten, gezondheid, recepten en moederschap.

doelgroep van floraa.nl

Vrouwen die geïnteresseerd is in tips en informatie op het gebied van gezondheid, gelukkig levensstijl, recepten, zwangerschap, opvoeding en beweging.

floraa.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, mode en lifestyle, familie en ouderschap, sport en fitness en eten en drinken

kosten van adverteren op floraa.nl

Op floraa.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die floraa.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers