Adverteren op fm.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op fm.nl

FM.nl is een online platform op het gebied van finance met vakinformatie, visie en trends. FM.nl volgt alle ontwikkelingen in de financiële functie op de voet door gesprekken met toonaangevende finance professionals, experts, marktpartijen en via internetplatformen. Aan de hand van checklists, praktijkberichten, onderzoeksresultaten, praktische artikelen, samenvattingen van online en offline vakdiscussies en interviews met experts diept FM.nl de finance praktijk verder uit.

kosten van adverteren op fm.nl

Op fm.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fm.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers