Adverteren op focusonfoodies.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op focusonfoodies.nl

Op Focus on Foodies vind je alles op het gebied van healthy en clean food, met een focus op glutenvrij, suikervrij en zuivelvrij. Met een uitgebreide keuze aan recepten, reviews en artikelen over voeding is het dé site voor iedereen die eens wat gezonder wil eten. En dat gezond eten ook lekker genieten (en snoepen) kan zijn wordt op deze blog wel duidelijk. Focus on Foodies is in april 2013 opgericht door Lianne van Heeswijk, een foodie die door een aantal voedselallergieen ineens volledig anders moest leren omgaan met haar passie voor eten. Met een persoonlijke noot aan alle recepten, reviews, artikelen en evenementen deelt zij haar ervaringen. Bezoekers kunnen op Focus on Foodies hun hart ophalen, met recepten varierend van simpele ontbijtjes tot luxe taarten, bonbons en hartige avondgerechten. Allemaal met gezonde en pure ingrediënten uiteraard.

doelgroep van focusonfoodies.nl

Vrouwen.

focusonfoodies.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op focusonfoodies.nl

Op focusonfoodies.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die focusonfoodies.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers