Adverteren op fokgames.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op fokgames.nl

FOK!games is één van de meest populaire onderdelen binnen de FOK community. Dagelijks vind je hier reviews, screenshots, columns en meer over game gerelateerde zaken. Uiteraard worden ook de nieuwste consoles en accesoires uitgebreid besproken.

doelgroep van fokgames.nl

FOK!games, wordt net als de andere onderdelen van de FOK community, met name bezocht door jongeren en jongvolwassenen. De bezoekers zijn vooral mannen tussen de 20 en 34 jaar.

fokgames.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en technologie en informatica

kosten van adverteren op fokgames.nl

Op fokgames.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fokgames.nl te bieden heeft. Wij hebben 25 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers