Adverteren op fok.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op fok.nl

FOK! is een online community waar zeer gevarieerd nieuws geplaatst en besproken wordt. FOK! is dankzij grappige, maar ook scherpe nieuwsberichten een leuke bron van informatie voor jong Nederland. Geregistreerde FOK! gebruikers (319.000) kunnen op elk bericht hun reactie geven waardoor er hele leuke discussies kunnen ontstaan. FOK! bezoekers zijn trouwe bezoekers; zij voelen zich 'thuis' op FOK!. De FOK! community bestaat uit een groot aantal jongeren en jongvolwassenen die dagelijks contact met elkaar hebben via de website. Het zijn met name mannen in de leeftijdscategorie 20-34 jaar.

doelgroep van fok.nl

Het zijn met name mannen in de leeftijdscategorie 20-34 jaar.

kosten van adverteren op fok.nl

Op fok.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die fok.nl te bieden heeft. Wij hebben 33 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers