Adverteren op foliaweb.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op foliaweb.nl

Folia Web is de website van Folia Magazine, het weekblad voor de Universiteit en de UVA Hogeschool van Amsterdam, de UvA en de HvA. Folia Magazine en Folia Web worden door allen die betrokken zijn bij de universitaire en hogeschoolgemeenschap met buitengewone interesse
gelezen.! Dit komt doordat FM en FW de enige overkoepelende media zijn van de gehele universiteits- en hogeschoolbevolking. Alle wetenswaardigheden voor de diverse geledingen komen exclusief aan de orde, opdat een ieder optimaal en actueel geïnformeerd is. Daarnaast binden de opiniërende en beschouwende artikelen telkens weer vele lezers aan zich. FM en FW zijn derhalve onmisbare schakels tussen werk en studie enerzijds en de 80.0000 leden van de universitaire en hogeschoolgemeenschap anderzijds.

doelgroep van foliaweb.nl

Studenten en medewerkers van de UVA en HvA.

kosten van adverteren op foliaweb.nl

Op foliaweb.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die foliaweb.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

De banner en button worden geplaatst zowel op de homepage als de achterliggende webpagina’s. De banners worden in een carrousel van maximaal 3 stuks getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers