Adverteren in Fondsnieuws.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Fondsnieuws.nl (Nieuwsbrief)

Fondsnieuws is een onafhankelijk journalistiek platform dat zich richt op de wereld van beleggingsfondsen en beleggingsproducten. Onderwerpen die voor het beleggingsproces relevant zijn, het laatste nieuws, uitgebreide analyses van markten en producten, de mensen achter de fondsen en overige thema's worden belicht. Fondsnieuws Magazine verschijnt ongeveer vier keer per jaar als bijlage van Het Financieele Dagblad en wordt tevens verspreid onder zo'n 3.000 financiële adviseurs. Fondsnieuws.nl, de online tool, voorziet de bezoeker doorlopend van het laatste nieuws en de ontwikkelingen in de beleggingsindustrie.

doelgroep van Fondsnieuws.nl (Nieuwsbrief)

Fondsnieuws is er voor de beleggingsprofessional en de hoogopgeleide ondernemer en particulier die zich bezighoudt met beleggen.

Fondsnieuws.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren in Fondsnieuws.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Fondsnieuws.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in financiering te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers