Adverteren op Fondsnieuws.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Fondsnieuws.nl

Fondsnieuws is een onafhankelijk journalistiek platform dat zich richt op de wereld van beleggingsfondsen en beleggingsproducten. Onderwerpen die voor het beleggingsproces relevant zijn, het laatste nieuws, uitgebreide analyses van markten en producten, de mensen achter de fondsen en overige thema's worden belicht. Fondsnieuws Magazine verschijnt ongeveer vier keer per jaar als bijlage van Het Financieele Dagblad en wordt tevens verspreid onder zo'n 3.000 financiële adviseurs. Fondsnieuws.nl, de online tool, voorziet de bezoeker doorlopend van het laatste nieuws en de ontwikkelingen in de beleggingsindustrie.

doelgroep van Fondsnieuws.nl

Fondsnieuws is er voor de beleggingsprofessional en de hoogopgeleide ondernemer en particulier die zich bezighoudt met beleggen.

Fondsnieuws.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op Fondsnieuws.nl

Op Fondsnieuws.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Fondsnieuws.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers