Adverteren in Food-Hospitality.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Food-Hospitality.nl (nieuwsbrief)

De Food Hospitality nieuwsbrief is gekoppeld aan de website van Food Hospitality en informeert de lezer wekelijks over het laatste nieuws over eten en drinken in de zorg. Een banner of advertorial in de nieuwsbrief biedt u extra exposure bij uw doelgroep.

doelgroep van Food-Hospitality.nl (nieuwsbrief)

In Food Hospitality komen eten & drinken en organisatie & management in de zorg samen. Food Hospitality is multimediaal en biedt vakinformatie aan iedereen die als leidinggevende verantwoordelijk is voor de organisatie van eten en drinken in de zorg.

kosten van adverteren in Food-Hospitality.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Food-Hospitality.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 7 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers