Adverteren op Foodholland.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Foodholland.nl

De website FoodHolland voorziet haar bezoekers dagelijks van actueel nieuws en vacatures. FoodHolland richt zich op professionals in de voedingsmiddelenindustrie en de organisaties daaromheen, die behoefte hebben aan korte overzichtelijke informatie. Door het ontsluiten van kennis en diensten via de internetsite geeft FoodHolland haar bezoekers u houvast en richting bij de problematiek van vandaag en de kansen van morgen. De nadruk ligt daarbij op innovatie, actualiteit en markt.

doelgroep van Foodholland.nl

Professionals werkzaam in de voedingsmiddelen sector. Hiernaast wordt de website bezocht door professionals met aanverwante functies en adviseurs, die zich op deze doelgroep richten. HBO+ niveau, 70% bevindt zich in een leidinggevende/beleidsbepalende positie.

kosten van adverteren op Foodholland.nl

Op Foodholland.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Foodholland.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers