Adverteren op foodtube.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op foodtube.nl

FoodTube kijkt in de keuken om te zien wat er kookt. Niet alleen bij amateur-koks maar ook bij de nationale en internationale sterrenchefs. FoodTube is een initiatief van (culinair) journalist/fotograaf/filmer Ronald Hoeben (HP/De Tijd. Hollands Diep, AD, J/M) en wijnschrijver en journalist Harold Hamersma (HP/De Tijd, Het Parool, Wijnalmanak). Behalve het in gedrukte vorm publiceren over eten en drinken, doen zij ook in beeld en geluid kond doen van hun avonturen in de wondere wereld van de gastronomie. Die ervaringen delen zij met de kijkers van FoodTube. En dat resulteert in de grootste en leukste verzameling Nederlandse filmpjes over eten op het web. Overzichtelijk, leuk en lekker in het gebruik. Met dagelijks updates en nouveaut’s op het gebied van eten en drinken. Alles gerangschikt in overzichtelijke kanalen: basistechnieken, tests al dan niet met de verborgen camera, reportages en videorecepten. FoodTube kijkt niet alleen bij amateur-koks maar ook bij de nationale en internationale sterrenchefs mee in de keuken. Bovendien biedt FoodTube de mogelijkheid om een eigen videoverslag van favoriete gerechten, lievelingsrestaurants of gastronomische samenkomsten te uploaden. Ook een verzoek indienen om het FoodTube team een recept in beeld te laten brengen, behoort tot de mogelijkheden.

doelgroep van foodtube.nl

Leeftijd 20 - 65 jaar, middel tot hoog opgeleid.

foodtube.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op foodtube.nl

Op foodtube.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die foodtube.nl te bieden heeft. Wij hebben 13 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers