Adverteren op Fotovoordelig.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Fotovoordelig.nl

Fotovoordelig verzorgt de officiële (digitale) fotoalbums voor verschillende grootschalige evenementen, waaronder de aankomende Nijmeegse Vierdaagse (15 t/m 18 juli 2014). Tijdens de Vierdaagse heeft Fotovoordelig de leiding over het volledige team professionele fotografen dat beeldverslag doet van het evenement. Via een speciaal voor de Vierdaagse aangemaakt Fotobroadcast kanaal binnen de Fotovoordelig website, verzorgt Fotovoordelig een constante stream aan hoogwaardig fotomateriaal ondergebracht in verschillende fotoalbums. De Nijmeegse Vierdaagse zal tijdens en na het evenement via hun officiële website en social media informeren over en linken naar dit Fotobroadcast kanaal. Vorig jaar leverde deze strategie in de weken tijdens en na het evenement een kleine 5,5 miljoen hits op (juli en augustus 2013). Deelnemers en bezoekers van het evenement kunnen de fotoalbums online bewerken, er hun eigen foto’s aan toevoegen en de albums in gedrukte vorm bestellen. Op deze manier kunnen zij zowel tijdens als na het evenement de sfeer en hun ervaringen nog eens extra nabeleven waardoor deze nog lang in het geheugen blijven. Thuisblijvers krijgen via Fotobroadcast de kans om toch nog mee te genieten van het evenement, hetgeen Fotobroadcast een erg krachtige (after)marketing tool maakt.

doelgroep van Fotovoordelig.nl

consumenten die zelf hun eigen foto’s zowel digitale als gedrukte fotoalbums maken.

kosten van adverteren op Fotovoordelig.nl

Op Fotovoordelig.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Fotovoordelig.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers