Adverteren op francescakookt.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op francescakookt.nl

Francesca Kookt! is in 2012 opgericht vanuit de gedachte dat iedereen op een makkelijke manier lekker en gezond kan koken. Maar af en toe mag er ook gespijbeld worden, daar worden we namelijk blij van! Francesca van Berk is de drijvende kracht achter Francesca Kookt! Zij geeft op haar eigen persoonlijke en no-nonsense wijze iedere dag een portie food inspiratie. Pure, gezonde en makkelijke recepten voor iedereen die houdt van lekker eten. Maar ook reviews, hotspot tips, winacties en informatie over food evenementen. De doelgroep van Francesca Kookt! is divers, zowel vrouwen als mannen bezoeken de site voor inspiratie. Met een lichte focus op jonge ouders, doordat er veel aandacht wordt besteed aan koken voor het hele gezin, maar ook aan koken met en voor kinderen. Francesca heeft een passie voor food en gelooft erin dat eten niet alleen goed, maar ook leuk moet zijn. Het geeft plezier en verbindt. En als wij dit als volwassenen uitdragen naar elkaar en naar onze kinderen zal dit veel positieve effecten hebben voor de ontwikkeling van onze toekomstige generatie lekkerbekken. Laat je inspireren door Francesca Kookt!

doelgroep van francescakookt.nl

Leeftijd 25 - 45 jaar.

francescakookt.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op francescakookt.nl

Op francescakookt.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die francescakookt.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers