Adverteren op Gemeente.nu?

vanaf € 300,00

Adverteren op Gemeente.nu

Gemeente.nu is het grootste online platform, gericht op de lokale overheid. Gemeente.nu verbindt gemeenteambtenaren door middel van weblogs, columns en forums en brengt de gemeenteambtenaar ertoe om kennis te delen met collega-ambtenaren. Met nieuws, voorbeeldprojecten en actuele thema's op beleidsterreinen zoals dienstverlening, bestuurszaken, sociale zaken, welzijn en ruimte & milieu ondersteunt Gemeente.nu de gemeenteambtenaar bij het werkproces.

doelgroep van Gemeente.nu

Gemeente.nu is het grootste online platform, gericht op de lokale overheid. Gemeente.nu verbindt gemeenteambtenaren door middel van weblogs, columns en forums en brengt de gemeenteambtenaar ertoe om kennis te delen met collega-ambtenaren.

Gemeente.nu richt zich op mensen die interesse hebben in overheid en rechten

kosten van adverteren op Gemeente.nu

Op Gemeente.nu kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Gemeente.nu te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

Opmerkingen van de uitgever

Wallpapers: Specificaties; Altijd i.c.m. andere formaten. Tarief is op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers