Adverteren op Getananny.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Getananny.nl

Getananny.nl is een ontmoetingsplatform voor jonge gezinnen en oppassers. Voor veel jonge gezinnen is het vaak moeilijk een oppas te vinden, terwijl het internet veel mooie mogelijkheden hiervoor kan bieden. Getananny.nl maakt gebruik van nieuwe technieken zoals een geïntegreerde Google Maps kaart om direct te zien welke oppassers er bij jou in de buurt wonen.

Betrouwbaarheid staat hierbij centraal en Getananny.nl probeert jonge gezinnen op deze manier veel mogelijkheden te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een referentiesysteem waar oppassers worden aanbevolen, een verwijzing naar de Hyves pagina van een oppas of een videosollicitatie via Youtube. Alles is mogelijk. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de privacy van oppassers op de website. Beide doelgroepen kunnen zich gratis registreren en Getananny.nl doet haar best om de ervaring op Getananny.nl zo optimaal mogelijk te maken.

doelgroep van Getananny.nl

Jonge gezinnen: voornamelijk mannen en vrouwen tussen de 20 – 35, en oppassers

Getananny.nl richt zich op mensen die interesse hebben in familie en ouderschap

kosten van adverteren op Getananny.nl

Op Getananny.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Getananny.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers