Adverteren in Gevaarlijkelading.nl Nieuwsbrief?

prijs op aanvraag

Adverteren in Gevaarlijkelading.nl Nieuwsbrief

Gevaarlijke Lading is met ruim 1.200 betalende abonnees (gemiddeld 4.500 lezers per editie) een autoriteit op het gebied van vervoer, op- en overslag van gevaarlijke stoffen/goederen. De onafhankelijke redactie van Gevaarlijke Lading informeert de D.M.U. over het vervoer, op- en overslag van gevaarlijke goederen, Europese regelgeving, Nederlandese wetgeving en aanverwante actualiteiten/activiteiten. Hierbij kunt u o.a. denken aan informatie over persoonlijke veiligheid en het voorkomen en bestrijden van incidenten.

doelgroep van Gevaarlijkelading.nl Nieuwsbrief

Bereik beslissers in de sector van vervoer, op- en overslag van gevaarlijke stoffen * Veiligheidsadviseurs * Logistiek managers, directieleden en middenmanagers * Ondernemers * Toezichthouders * Beleidsmedewerkers ministerie, provincie, gemeente * Incidentenbestrijdingsdiensten * Toeleveranciers, opleiders, adviesbureaus * Brancheverenigingen

Gevaarlijkelading.nl Nieuwsbrief richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer en overheid en rechten

kosten van adverteren in Gevaarlijkelading.nl Nieuwsbrief

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Gevaarlijkelading.nl Nieuwsbrief te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in auto en vervoer en overheid en rechten te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers