Adverteren op Gevaarlijkelading.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op Gevaarlijkelading.nl

Gevaarlijke Lading is met ruim 1.200 betalende abonnees (gemiddeld 4.500 lezers per editie) een autoriteit op het gebied van vervoer, op- en overslag van gevaarlijke stoffen/goederen. De onafhankelijke redactie van Gevaarlijke Lading informeert de D.M.U. over het vervoer, op- en overslag van gevaarlijke goederen, Europese regelgeving, Nederlandese wetgeving en aanverwante actualiteiten/activiteiten. Hierbij kunt u o.a. denken aan informatie over persoonlijke veiligheid en het voorkomen en bestrijden van incidenten.

doelgroep van Gevaarlijkelading.nl

Gevaarlijke Lading richt zich op het management en medewerkers die betrokken
zijn bij het transport en de op- en overslag van gevaarlijke stoffen.

Gevaarlijkelading.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer en overheid en rechten

kosten van adverteren op Gevaarlijkelading.nl

Op Gevaarlijkelading.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Gevaarlijkelading.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers