Adverteren op gezondnu.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op gezondnu.nl

gezondNU creert op een eigen manier een sterk umfeld voor de adverteerder die geassocieerd wil worden met een gezonde levensstijl. Hoe? Blader door de informatie in het menu aan de rechterzijde en ontdek zelf hoe groot de mogelijkheden zijn. Plusproposities, zoals antwoordkaarten, sachets en inserts; zijn een kleine greep uit de mogelijkheden. Daarnaast zijn er shoppingpagina's en advertorials, advertenties in een redactioneel jasje. Ook staan wij open voor acties op de winkelvloer, tijdens evenementen of voor sponsoring van abonneewervingsacties. Een sterke relatie met onze adverteerders, daar geloven wij bij Mix Media in.

kosten van adverteren op gezondnu.nl

Op gezondnu.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die gezondnu.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Tariefkaart is ook de aanleverspecificatie
120.000 previews

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers