Adverteren op GFactueel.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op GFactueel.nl

Groenten & Fruit is de informatiebron voor de teelt / kwekerijen van groenten en fruit. Het vakblad biedt achtergronden bij het nieuws met informatie over nieuwe teelttechnieken, milieuwetgeving, ziektebestrijding, onderzoekresultaten en ondernemerschap.

doelgroep van GFactueel.nl

GFactueel.nl biedt op de website bedrijfskritische informatie voor de voedingstuinbouw, waaronder vooral telers, maar ook toeleveranciers en de handel. Voorbeelden daarvan zijn dagelijks geactualiseerde marktprijzen en analyses, praktijkinformatie in foto en film.

kosten van adverteren op GFactueel.nl

Op GFactueel.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die GFactueel.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige vakformaten zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers