Adverteren op gitarist.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op gitarist.nl

Gitarist.nl heeft duizenden members en biedt veel informatie aan gitaristen en bassisten in Nederland en België, aanvullend op het maandblad Gitarist.

doelgroep van gitarist.nl

Gitaristen en bassisten in Nederland en België.

gitarist.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op gitarist.nl

Op gitarist.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die gitarist.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

De tarieven voor meerdere plaatsingen gelden bij contract afsluiting voor de duur van een jaar, binnen dat jaar (twaalf edities) moet het afgesproken aantal afgenomen zijn. Bij niet tijdig aanleveren van advertentiemateriaal is de uitgever gerechtigd oud materiaal te herplaatsen of een factuur te sturen voor het overeengekomen bedrag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers