Adverteren op Glamour.blog.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op Glamour.blog.nl

Op de website Glamour.blog.nl vind je de laatste nieuwtjes op de het gebied van Glamour. Je kunt er roddels lezen over de BN’er, de laatste fashiontrends en nog veel meer. Glamour.blog.nl is je dagelijkse dosis aan glamourniews. Wie koopt er nu nog een tijdschrijft in de winkel? Op Glamour.blog.nl vindt je het allemaal online. Binnen no time ben je weer helemaal up to date en dat is ook belangrijk!

doelgroep van Glamour.blog.nl

Vrouwen die geïnteresseerd is in tips op het gebied van glamour.

Glamour.blog.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op Glamour.blog.nl

Op Glamour.blog.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Glamour.blog.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers